Individuele lessenLaurens Bouckaert


drum


Laurens is als jonge knaap bij ons begonnen. Na het volgen van de toen nog noodzakelijke groepslessen is hij begonnen met drum. Na zijn opleiding bij Pro Musica heeft hij samen met enkele medestudenten de band The Dirty Tapitz opgericht. Later is deze band van naam veranderd en gaat nu door het leven als Melted Fries.
E: Laurens Bouckaert


Cesar Mejia


(barok-)celloCesar is met cello gestart aan de Escuela de Musica Victoriano Lopez te San Pedro Sula in Honduras. Daarna heeft hij gestudeerd aan de Hochschule für Musik Felix Mendelssohn-Bartholdy te  Leipzig in Duitsland en vervolgens aan het Koninklijk Muziek-conservatorium te Gent waar hij momenteel nog steeds studeert.

Momenteel is hij ook verbonden aan het Frascatti Orchestra van het Lemmensinstituut te Leuven en het Feuerstringskwartet te Leipzig.


E: Cesar Mejia


Johan Delaere


keyboard, piano, notenleer


Johan behaalde aan het Gentse Muziekconcervato-rium een zevental eerste prijzen, o.m. voor contra-punt, fuga en koordirectie. Hij gaf les aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord te Izegem (thans Art'Iz). Jarenlang was hij ook leraar aan het conservatorium van Gent (thans Hogeschool Gent – departement muziek en dramatische kunst). Als muziekpedagoog schreef hij enkele handboeken voor de cursus 'Algemene Muzikale Vorming'. In 2002 kreeg hij de cultuurtrofee van de gemeente Lendelede.

Johan is nog steeds actief als koordirigent, arrangeur, le-raar en auteur van heem-kundige artikels.


E: Johan Delaere
Ulrik Muller


accordeon, orgel, piano, notenleer


Ulrik is een muzikale duizendpoot. Ulrik is bij Pro Musica gestart via zijn zoon Erwin, onze toenmalige pedagogisch verantwoordelijke, als leerkracht accordeon. Nadien kwam daar piano bij en na de verhuis naar het voormalige patersklooster kan Ulrik aan de geïnteresseerden ook orgel-lessen geven. Naast accordeon, orgel en piano is Ulrik ook volop bezig met beiaard en begeleidingspraktijk.

E: Ulrik Muller


Maarten Grymonprez


trompet, notenleer


Maarten studeerde trompet aan de Muziekacademie te Izegem bij Luc Coppé en vervolgens aan de Kunsthumaniora van Brussel bij Frans en Lode Violet. Momenteel studeert hij trompet bij Steven Devolder aan het Koninklijk Conservatorium van Gent en cornet bij Frans Violet aan de Muziekacademie te Willebroek.

In 2019 won hij de Octave Sintobin prijs uitgereikt door Stad Izegem. 

Maarten is spelend lid bij verschillende orkesten waaronder de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem en Brassband Willebroek.
E: Maarten Grymonprez


Nesho Neshev


klarinet, saxofoonNesho was in het verleden verbonden aan het Muziek- en Woordatelier Wachtebeke en is momenteel, naast zijn activiteiten bij Pro Musica, ook verbonden aan het JMA Oostkamp en de muziekschool van Lochristi.
E: Nesho Neshev


Milan Lefranc


fagot


Milan is de benjamin in ons begeleiderskorps. Hiermee keert hij terug naar zijn roots want Milan is zijn muzikale carriere begonnen bij Pro Musica. Nadien is hij overgestapt naar de SAMW Tielt.

E:


Sophie Seyns


dwarsfluitSophie heeft muziekschool gelopen in JMA Wielsbeke. Dwarsfluit speelt Sophie al sinds 1998. In 1999 is zij in het orkest van het JMA gegaan en in 2001 in de harmonie van Oostroze-beke. Na haar secundaire opleiding heeft ze gestudeerd als leerkracht lager onderwijs en kleuter-onderwijs. Tijdens een interim is ze nog eventjes muziekleerkracht geweest in Spermalie Brugge. Sinds 2019 is Sophie werkzaam bij Pro Musica.E: Sophie Seyns