Individuele lessenLaurens Bouckaert


drum


Laurens is als jonge knaap bij ons begonnen. Na het volgen van de toen nog noodzakelijke groepslessen is hij begonnen met drum. Na zijn opleiding bij Pro Musica heeft hij samen met enkele medestudenten de band The Dirty Tapitz opgericht. Later is deze band van naam veranderd en gaat nu door het leven als Melted Fries.
E: Laurens Bouckaert


Ulrik Muller


accordeon, orgel, piano, notenleer


Ulrik is een muzikale duizendpoot. Ulrik is bij Pro Musica gestart via zijn zoon Erwin, onze toenmalige pedagogisch verantwoordelijke, als leerkracht accordeon. Nadien kwam daar piano bij en na de verhuis naar het voormalige patersklooster kan Ulrik aan de geïnteresseerden ook orgel-lessen geven. Naast accordeon, orgel en piano is Ulrik ook volop bezig met beiaard en begeleidingspraktijk.
E: Ulrik Muller


Johan Delaere


keyboard, piano, notenleer


Johan behaalde aan het Gentse Muziekconcervato-rium een zevental eerste prijzen, o.m. voor contra-punt, fuga en koordirectie. Hij gaf les aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord te Izegem (thans Art'Iz). Jarenlang was hij ook leraar aan het conservato-rium van Gent (thans Hogeschool Gent – departement muziek en drama-tische kunst). Als muziek-pedagoog schreef hij enkele handboeken voor de cursus 'Algemene Muzikale Vor-ming'. In 2002 kreeg hij de cultuurtrofee van de gemeente Lendelede.

Johan is nog steeds actief als koordirigent, arrangeur, le-raar en auteur van heem-kundige artikels.


E: Johan Delaere
Nesho Neshev


klarinet, saxofoonNesho was in het verleden verbonden aan het Muziek- en Woordatelier Wachtebeke en is momenteel, naast zijn activiteiten bij Pro Musica, ook verbonden aan het JMA Oostkamp en de muziekschool van Lochristi.E: Nesho Neshev


Bart Deruyter


(elektrische-, bas-) gitaar


Bart is momenteel de ancien in ons begeleiderskorps. Maar niet alleen bij PM is hij werkzaam. Hij was voorheen verbonden aan Respiro Dell'Arte in Kortrijk en geeft momenteel ook nog les aan de muziekschool van Damme.E: Bart Deruyter


Sophie Seyns


dwarsfluitSophie heb muziekschool gelopen in JMA Wielsbeke. Dwarsfluit speelt Sophie al sinds 1998. In 1999 is zij in het orkest van het JMA gegaan en in 2001 in de harmonie van Oostroze-beke. Na haar secundaire opleiding heeft ze gestudeerd als leerkracht lager onderwijs en kleuter-onderwijs. Tijdens een interim is ze nog eventjes muziekleerkracht geweest in Spermalie Brugge. Sinds 2019 is Sophie werkzaam bij Pro Musica.

E: Sophie Seyns


Cesar Mejia


cello


Cesar is met cello gestart aan de Escuela de Musica Victoriano Lopez te San Pedro Sula in Honduras. Daarna heeft hij gestudeerd aan de Hochschule für Musik Felix Mendelssohn-Bartholdy te  Leipzig in Duitsland en vervolgens aan het Koninklijk Muziek-conservatorium te Gent waar hij momenteel nog steeds studeert.

Momenteel is hij ook verbonden aan het Frascatti Orchestra van het Lemmensinstituut te Leuven en het Feuerstringskwartet te Leipzig.E: Cesar Mejia